Aanmeldingsdagen

Normaal gesproken organiseren wij in maart aanmeldingsdagen op onze locaties voor leerlingen groep 8. Ook dit jaar hadden wij je graag (samen met je ouders of verzorgers) op woensdag 10 of donderdag 11 maart feestelijk willen ontvangen bij ons op school. Vanwege de avondklok en huidige restricties heeft de PO-VO coördinatiecommissie (primair onderwijs-voortgezet onderwijs in Enschede) besloten dat dit helaas niet kan doorgaan. Let op: voor praktijkonderwijs wordt een uitzondering gemaakt.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de locatie Bruggertstraat, Geessinkweg, Wethouder Beversstraat of Van der Waalslaan?

Aanmelden gaat via jouw basisschool. Jouw ouders of verzorgers moeten het aanmeldingsformulier invullen en ondertekenen. Lever daarna het aanmeldingsformulier op woensdag 10 of donderdag 11 maart in bij jouw juf of meester van groep 8. Jouw leerkracht verzamelt alle aanmeldingsformulieren en op vrijdag 12 maart brengt een koerier de aanmeldingsformulieren naar onze school. Wij sturen daarna een ontvangstbevestiging naar jouw huisadres en jouw basisschool. Zo weten jij, jouw ouders of verzorgers en de leerkracht van groep 8 dat jij bij ons bent aangemeld. Via jouw basisschool ontvangen wij het Schooladvies en de overdrachtsgegevens.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de locatie Vlierstraat PrO (praktijkonderwijs)?

De aanmeldingsdagen voor Vlierstraat PrO mogen wel fysiek doorgaan. Je kunt op woensdag 10 of donderdag 11 maart tussen 16.00 en 20.00 uur (samen met één ouder of verzorger) zonder afspraak binnenlopen bij de locatie Vlierstraat PrO om je aan te melden*. Neem hiervoor het aanmeldingsformulier van het Bonhoeffer College mee. Ouders of verzorgers moeten het aanmeldingsformulier invullen en ondertekenen. Via jouw basisschool ontvangen wij het Schooladvies en de overdrachtsgegevens.

*Let op: het dragen van een mondkapje is verplicht. Het mondkapje is geen vervanging van de andere coronaregels. Houd dus ook anderhalve meter afstand van anderen, desinfecteer regelmatig je handen en hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.

Waar kan ik het aanmeldingsformulier vinden?

Onze aanmeldingsformulieren liggen klaar op jouw basisschool. Je kunt hieronder ook een aanmeldingsformulier downloaden, invullen en printen. Je kunt één van beide formulieren gebruiken om je aan te melden.

Download aanmeldingsformulier

Kan ik nog een keer komen kijken op mijn nieuwe school?

Zodra het voortgezet onderwijs weer volledig open is en we de ruimte krijgen, nodigen we jou uit voor een kennismaking op jouw nieuwe school. We gaan er vanuit dat we dit nog vóór de zomervakantie kunnen organiseren.

Overstappen naar het Bonhoeffer College

Zit je al op het voortgezet onderwijs en wil je overstappen naar het Bonhoeffer College? Dat kan! Op bc-enschede.nl lees je er meer over.

Lees meer over overstappen