Mavo

Mavo staat voor middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (vmbo-t). Deze theoretische leerweg duurt 4 jaar en bereidt je voor op het mbo (middelbaar beroepsonderwijs) en de havo (hoger algemeen voortgezet onderwijs). Je kunt mavo volgen op de locaties Geessinkweg en Van der Waalslaan.

Mavo gt

Mavo gt staat voor gemengde leerweg van zowel theoretisch als praktisch onderwijs. Wil jij je al gericht voorbereiden op een bepaald beroep, dan is mavo gt echt iets voor jou. Je doet dan examen in vijf theorievakken, en een beroepsgericht vak. Voor mavo en mavo gt kun je terecht op onze locatie Geessinkweg.

Speciale programma's

Voor onze mavo-leerlingen bieden wij speciale onderwijsprogramma's. Ben je ge├»nteresseerd in Techniek? Dan kun je meedoen aan het B├Ęta Challenge Programma van onze locatie Geessinkweg. Wie meer wil leren over economie en (duurzaam) ondernemen, kan terecht op de Vecon Business School op de Van der Waalslaan. Ben je sportief? Wil je meer sporten op school en leren hoe je bijvoorbeeld zelf een gymles kunt geven? Dan kun je meedoen aan de Sportstroom op de Geessinkweg.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op bc-enschede.nl of download onze schoolgids.